Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Iedereen kan (leren) plannen

In dit webinar vertelt Annemieke Groeneveld in 20 minuten hoe jij jouw leerlingen aan de hand van het 5-stappenplan van Studielift kunt leren plannen. Alle planners die zij gebruikt, kun je gratis downloaden op www.studielift.nl/handig.

Het 5-stappenplan:
  1. Bepaal je leerblok
  2. Vul je weekindeling in
  3. Houd bij hoe lang je over je vakken doet
  4. Vul je toetsplanner in
  5. Zet je toetsplanner in je agenda of in het leerschema
Volg het webinar om direct aan de slag te kunnen en leer jouw leerlingen beter plannen voor meer overzicht, rust en resultaat!
Presentatie door
Annemieke Groeneveld

Ik ging vroeger altijd met veel plezier naar school en begreep nooit zo goed waarom zoveel klasgenoten een hekel aan school hadden.

Wat als ik anderen meer en makkelijker kan leren leren in minder tijd, zouden zij school dan net zo leuk gaan vinden als ik dat vroeger vond?
 
Mijn naam is Annemieke Groeneveld en sinds 2012 trotse eigenaar van Studielift, het bedrijf waarmee ik mijn missie wil uitdragen en verspreide:
 
“Alle leerlingen in Nederland met plezier, leergemak en een grote mate van autonomie naar school.
Opgeven omdat het niet lukt is gewoonweg géén optie!”

Ik train met ontzettend veel passie en plezier docenten, mentoren, RT-ers, kindercoaches en overige onderwijsprofessionals die mijn concepten in de klas of in hun praktijk aanbieden.

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Ken je docenten, mentoren of andere onderwijsprofessionals voor wie dit webinar interessant is? Deel dit webinar gerust met je netwerk